Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Εξοχικά στη Mill Valley


Εξοχικά στη Mill Valley
·          
Σε μια απότομη, δασώδη πλαγιά με όνομα Mill Valley, στην Καλιφόρνια, η πρόκληση ήταν να προσθέτουν δύο στούντιο -ένας για έναν καλλιτέχνη, ένα για γιόγκα-χωρίς να διαταραχθούν τα ψηλά ερυθρόξυλα δέντρα που περιβάλλουν μια υπάρχουσα κύρια κατοικία.

 Η λύση ήταν δύο ξεχωριστά κτίρια, τα οποία βρίσκονται σε επίπεδες περιοχές κάθετα στην πλαγιά. Το χαμηλότερο στούντιο,  πήρε τα στην ταράτσα, που μιμείται ένα κοινό ύφος στην περιβαλλοντική συνείδηση ​​των ευρωπαϊκών πόλεων:
Φωτογραφία από τον Joe Φλέτσερ .
Η θέα από το σπίτι άνω

Η ξύλινη όψη δίνει μια πατίνα που θυμίζει παλιά καλύβα που δεν απαιτεί περαιτέρω συντήρηση.

 "Το ακίνητο είναι διαμορφωμένο με ένα πολύ φυσικό και ευαίσθητο τρόπο, με ενδημικά φυτά," δήλωσε ο Feldman.

 "Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό για τον πελάτη να έχει ένα roof garden για να αναλάβει τη φροντίδα του," δήλωσε ο Feldman


 «Οι πράσινες στέγες είναι βαρύτερες από  κανονικές στέγες, έτσι πρέπει να οικοδομήσουμε μια δομή στατικών πιο σημαντική," δήλωσε ο Feldman. 




 Η θέα από το κάτω Studio, το οποίο χρησιμοποιείται για τη γιόγκα.

 "Είχαμε εκατοντάδες δέντρα και είχαμε να κάνουμε μει την προστασία τους  Αυτό ήταν μια πρόκληση», δήλωσε ο Feldman. "Το μόνο δύο βγάλαμε ήταν  δέντρα που δεν ήταν υγιή και θα καταστρέφονταν  ούτως ή άλλως."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου