Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Σχολικός κήπος σε μια νέα διάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο


Σχολικός κήπος σε μια νέα διάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο

1844219518.jpg
Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Saltersgate με την Mandy Oxer, διευθύντρια του σχολείου, γιορτάζουν καθώς ανοίγουν επίσημα Saltersgate Junior School, με το ζωντανό τείχος. Εικόνα: Andrew Roe
Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα νέα προσέγγιση για την κηπουρική σε ένα  σχολείο. Προφανώς, πρόκειται για μια πράσινη στέγη  που αυξάνεται κάθετα στον τοίχο. Δεδομένου ότι είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο,  τα φυτά για μια  στέγη  είναι ανθεκτικά στο χειμωνιάτικο κρύο. 

 Το άρθρο αυτό δεν περιγράφει τη μέθοδο φύτευσης, αλλά είναι μια καλή υπόθεση και παραγωγή της  μεθόδου δημιουργίας φυτεμένου τοίχου του Patrick Blanc. Σε κάθε περίπτωση, οι μαθητές θα  βιώνουν μια νέα διάσταση στην αστική κηπουρική και θα μάθουν πολύτιμες πληροφορίες  για αστικό greenscaping για το μέλλον. μέσω www.southyorkshiretimes.co.uk


Ξεχάστε κλάδεμα πρασιών, για το προσωπικό και τους μαθητές σε ένα σχολείο Doncaster γιατί θα κλαδεύουν το νέο πράσινο τείχος του!
Για Saltersgate Junior School παρουσίασε τον νέο φιλικό προς το περιβάλλον διαβίωσης τοίχο του - που πιστεύεται ότι είναι το πρώτο του είδους του σε ένα σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο πράσινος τοίχος σηματοδότησε την ολοκλήρωση ενός £ 2,3 εκατομμυρίων λιρών έργου ανακαίνισης για  νέα εμφάνιση στο σχολείο  της οδού Μπάρνσλεϊ.
 Το προσωπικό  εκπαιδεύεται πάνω στο πώς να φροντίσουν τον τοίχο που χρησιμοποιεί  το  βρόχινο νερό από την οροφή αναμιγνύεται με λίπασμα που στάζει συνέχεια-τροφοδοτείται ηλεκτρονικά στα φυτά.
Τα  98-τετραγωνικά μέτρα  είναι εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό στοιχείο που  θα βοηθήσει την μόνωση του κτηρίου και τη χρήση νερού της βροχής από το πλεόνασμα  της οροφής για τα φυτά.
Οι μαθητές του σχολείου Scawsby έχουν συμμετάσχει στη  κατασκευή και θα πρέπει επίσης να φροντίζουν και να την χρησιμοποιούν ως εκπαιδευτικό εργαλείο για την μελέτη φυτών και εντόμων.για περισσότερα
πηγη: insideurbangreen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου