Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το Christchurch Airport απέκτησε φυτεμένο τοίχο!!



 Το Christchurch Airport έχει εγκαταστήσει ένα "ζωντανό τοίχο» στην παραλαβή  αποσκευές 
 Ο CEO της πύλης της Νέας Ζηλανδίας , Jim Boult, είπε ο τοίχος είναι ήδη δημοφιλής με τους επισκέπτες και έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό για φωτογραφίες τους.


"Έχουμε  δώσει κυριολεκτικά πνοή  στη ζωή στο αεροδρόμιο μας, με την εγκατάσταση μιας τεράστιας εικόνα του Aoraki Mt Cook με βλάστηση της περιοχής που φυτεύτηκαν κάτω από αυτό", δήλωσε ο Boult.


"Υπάρχουν περισσότερα από 2500 φυτά στο φυτεμένο τοίχο , με 22 διαφορετικές ποικιλίες των φυτών σε μια έκταση 29 τετραγωνικών μέτρων.


         «Το χαρακτηριστικό καθαρίζει τον αέρα, μειώνει επίσης την ηχορύπανση, λειτουργεί ως συλλέκτης άνθρακα και είναι ένα ήρεμο περιβάλλον για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες - συν, φυσικά, ότι μοιάζει καταπληκτικά. με την φυση"


         Το τείχος είναι ένα ακόμη βήμα στο στόχο του  Christchurch Airport για περιβαλλοντική ευαισθησία.Το 2007, το αεροδρόμιο έγινε το πρώτο στο Νότιο Ημισφαίριο αεροδρόμιο  πιστοποιημένο με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα , με τη μείωση και την αντιστάθμιση των αερίων του θερμοκηπίου. 
Ο Boult πρόσθεσε: "The Wall Living δεν είναι μόνο εντυπωσιακά όμορφος και ενδιαφέρων , αλλά και μια υπενθύμιση του τοπίου του  South Island, που πολλοί επισκέπτες έρχονται σε αυτή τη χώρα για να δούν. "

πηγη: airport-world.com

μετάφραση μεταφορά 
Κώστας Τάτσης
Γεωπόνος 
kt@topiodomi.gr: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου